Hoofdmenu
Home Steun ons

Stichting Schildpad vraagt bij afstandsdieren een vrijwillige bijdrage van de (ex)eigenaar,

Een vast bedrag wordt door sommigen vreemd genoeg gerelateerd aan de ooit gedane aankoopprijs, blijkt dit inmiddels hoger wordt regelmatig naar een andere, goedkopere "oplossing" gezocht.

Hierbij valt te denken aan de vijver van de buren of in het park, kanaal en zelfs 's avonds anoniem bij de voordeur van Stichting Schildpad. Wij hebben hier nooit een snars van begrepen!

Enkele periodieke donaties kent Stichting Schildpad al jaren, 2 ex-eigenaren, 1 sympathisant jaarlijks de DB, maar vooral de fam. Arentz ofwel de asielhouders zelf.

Steun de dieren in het asiel
U kunt de dieren op de volgende manier helpen:

Ik doe een gift

U wilt een gift doen. Wat fijn! U kunt een bedrag overmaken op rekeningnummer 6798117 t.n.v. Stichting Schildpad
Alvast hartelijk dank voor uw steun!

Geven met belastingvoordeel

De overheid voert een beleid dat het schenken aan goede doelen stimuleert. Er zijn aan deze schenkingen natuurlijk wel voorwaarden verbonden. De gift moet worden gedaan aan een Algemeen Nut Beogende Instelling, een zogenaamde ANBI.

Stichting Schildpad is door de belastingdienst als ANBI erkend.

Gegevens RSIN:

Het RSIN nummer is 806631235

Laatst aangepast (maandag, 09 december 2013 12:46)